Реєструйся на лекцію про підприємницькі екосистеми

Реєструйся на лекцію про підприємницькі екосистеми

На міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відкрито реєстрацію на онлайн-лекцію експерта Центру підприємництва та технологій Сутарджа Інженерного коледжу Каліфорнійського університету Rick Rasmussen «Building Entrepreneurial Ecosystems».

 Дата та час: 28 лютого о 17:00.

 Короткий опис до лекції:

 Громадам, таким як Силіконова долина, Бостон, Тель-Авів і Лондон, знадобилися десятиліття, щоб стати міцною підприємницькою екосистемою. У цій лекції ви розглянете показники екосистеми та уроки, які можна застосувати до локальних, регіональних і національних мереж.

Лінк на реєстрацію.

 Про лектора:

Rick Rasmussen — працює керуючим директором Concordia Ventures, фірми стратегічного управління, яка допомагає у розвитку інноваційної екосистеми для понад 20 урядів та агентств економічного розвитку по всьому світу. Він часто є спікером на конференціях, керує кількома акселераторами та входить до кількох міжнародних консультативних рад.

Є науковим співробітником галузі Каліфорнійського університету в Берклі та викладачем Північно-східного університету. Розробляє та викладає курси з інновацій та підприємництва з акцентом на фінансах. Курси «Поглиблене підприємництво», «Розпад промисловості» та «Корпоративна трансформація», а також «Фінанси підприємництва та прямий капітал».

Раніше він був генеральним менеджером відділу мікропроцесорів MIPS в LSI Logic, віце-президентом з маркетингу в C-Cube Microsystems і тимчасовим генеральним директором у Vectorlink/Road. Усі провідні компанії в галузі напівпровідників, усі з IPO та виходами на загальну суму 12 мільярдів доларів.

Має подвійний ступінь магістра ділового адміністрування в Школі бізнесу Haas Каліфорнійського університету в Берклі та Вищій школі бізнесу Колумбійського університету в Нью-Йорку, а також ступінь бакалавра електротехніки та комп’ютерних наук в Університеті Каліфорнії в Берклі. 

27.02.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©