День відкритих дверей

День відкритих дверей

Обрати свій майбутній шлях – важлива місія кожного з нас. А починається вона саме з вибору вишу, до якого вступати. 

До ДУЕТ на День відкритих дверей завітали учні криворізьких ліцеїв №115 та №129. Цілеспрямовані ліцеїсти з зацікавленістю занурилися в атмосферу майбутнього студентського життя.

«Університет – це наступна сходинка, на якій ти отримуєш більшість життєвого досвіду та емоцій, а спогади від навчання і студентського життя залишаться у пам'яті назавжди. Тому так важливо зробити правильний вибір. Для цього я і завітав на День відкритих дверей до ДУЕТ», – поділився учень 11-го класу КЛ №129 Дмитро Тунік.

«Вже півтора року ми навчаємося онлайн. Тому від студентського життя очікую повністю іншого. Авжеж хочеться почати жити самостійно та переїхати від батьків, але зараз такої можливості може не бути. Та я не засмучуюсь. Тим паче сьогодні я дізналася, що в ДУЕТ є омріяна мною спеціальність. А значить можна навчатися і в рідному місті, де все знайомо, що дуже зручно», – розповіла учениця 11-го класу КЛ №129 Дар‘я Дудник.

ДУЕТ з радістю відкриває свої двері перед майбутніми абітурієнтами та готовий показати, як це, коли університет – другий дім!

14.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©