Вимушені переселенці дякують криворіжцям за підтримку!

Вимушені переселенці дякують криворіжцям за підтримку!

 

70 тисяч переселенців тільки за офіційними даними. Саме стільки людей вимушені були покинути свої домівки і знайти свій прихисток у Кривому Розі. Частина з них оселилася в гуртожитках ДУЕТ.

Незабаром у наших нових мешканців з'явилися добрі друзі, працівники Криворізького залізорудного комбінату та настоятель і прихожани Храму Ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість»

 

Під час кожних, вже традиційних, візитів до гуртожитку наші благодійники привозять для людей найнеобхідніше: одяг, взуття, їжу, мийні засоби та іграшки для дітей – все за побажаннями самих ВПО. Крам для переселенців збирають і на залізорудному комбінаті, і в храмі та приблизно раз чи двічі на місяць привозять все до гуртожитків. 

 

«Дякую небайдужим людям, які допомагають у скрутну годину. Мене приємно здивувала їхня доброта, чуйність та бажання прийти на допомогу. Вдячна їм за це. Найголовніше, що потребують переселенці зараз – це розуміння містян, доброти і усвідомлення, що ти не залишився у біді сам на сам», - каже Валентина Георгіївна з Луганщини.

 

Ви також можете зробити свій внесок в добру справу. На зараз людям потрібні осінні і зимові одяг та взуття, пледи, постільна білизна та іграшки для малечі. Якщо у вас є можливість і бажання – допоможіть нашим співгромадянам, підтримайте їх! Разом переможемо!

14.09.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©