Колектив ДУЕТ серед кращих волонтерів Кривого Рогу!

Колектив ДУЕТ серед кращих волонтерів Кривого Рогу!

Починаючи з 2014-го року ДУЕТ долучився до волонтерства.

 

Після повномасштабного вторгнення 24 лютого ми подвоїли свої зусилля у допомозі армії та мирним людям з тимчасово окупованих територій.

Співробітники та студенти університету не залишилися байдужими: ми рили окопи, завантажували піском мішки для укріплень, готували їжу, плели сітки, збирали одяг та побутову техніку для ВПО, а також гроші на ліки, безпілотники, тепловізори та багато іншого для наших захисників. 

 

Університет завжди був та буде частиною Кривого Рогу, у всіх нагальних потребах для війська чи ВПО ми постійно співпрацюємо з міською владою, намагаємося відповідати на всі запити, які до нас надходять. Адже наша перемога можлива тільки завдяки об’єднанню зусиль.

 

Днями співробітників ДУЕТ за активну громадську, волонтерську та благодійну діяльність відзначили подяками від військової адміністрації Кривого Рогу. Це подяка не окремим людям, а всім, чиє життя пов’язане з університетом: нашим працівникам, студентам, партнерам, благодійникам і навіть тим, хто випадково почув про негайну допомогу і долучився до спільної волонтерської справи.

 

Ми вдячні за відзнаку і продовжуємо робити все можливе для якнайшвидшої Перемоги! Слава Україні і нашим Захисникам💙💛!

27.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©