ДУЕТ вітає з Днем Незалежності України!

ДУЕТ вітає з Днем Незалежності України!

24 серпня - День Незалежності України. Вже 31 рік ми відзначаємо цей День.

Але ми маємо пам’ятати, що традиції українського державотворення мають тисячолітню історію. Давня Русь, держава Богдана Хмельницького, українські уряди початку ХХ століття – це лише невеликий перелік тих можливостей які були реалізовані. Всі ці можливості дали підстави 14 серпня 1991 року проголосити Незалежність України.


Але, першими словами Акту проголошення Незалежності України були слова про небезпеку, яка нависла над Україною. Ці слова, на жаль, виявились пророчими, адже і досі поруч з нами небезпека, країна-агресор, яка прагне нас знищити. З лютого 2014 року росія почала проти України загарбницьку війну. А 24 лютого 2022 року російські загарбники почали широкомасштабний наступ.


Сьогодні рівно пів року, як рашисти за 3 дні хотіли захопити Україну. Вже пів року Україна і Українці, за підтримки всього цивілізованого світу, протистояють рашизму. Сьогодні, як і завжди, ми повинні пам’ятати, що Незалежність потрібно вибороти, перемогти ворога та вистояти. Зараз ця боротьба ведеться не лише нашими збройними силами на фронті, а й в тилу - з корупцією, з ворожою пропагандою, тощо.


Сьогодні ми вшановуємо наших Героїв, які боронили та боронять Україну, Волонтерів, які допомагають як на фронті, так і в тилу, наших Людей, які роблять свою справу кожен на своєму місці. Адже Незалежність це не про територію, Незалежність – насамперед про людей.
Слава Україні! Слава ЗСУ!


Роман Шляхтич - кандидат історичних наук, викладач ДУЕТ

24.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©