Вітаємо з Днем Української державності!

Вітаємо з Днем Української державності!

Вперше українці відзначають День державності. 

Нове свято припадає на День хрещення Київської Русі-України. Саме в цей день Україна вшановувала одного з перших своїх державотворців — святого рівноапостольного Володимира Великого, князя Київського. 

Цього дня ми згадуємо борців за державність та незалежність⚔️. Як колись поети на своєму рівні, а козаки – на своєму, відстоювали права України та українців, так і зараз, під час повномасштабного вторгнення, митці, військові, волонтери і всі українці об’єдналися заради майбутнього неньки і проти російської агресії.

Задача нашого покоління зробити те, що, на жаль, не вдалося нашим пращурам-побороти росію остаточно, зупинити цю кількасотрічну агресію проти нашого народу. 

Зараз, як ніколи, ми відчули єднання і належність до величезної української родини та держави, яка здатна перемогти ворога більшого за себе. 
Ми на своїй землі, наші друзі, рідні, сусіди і однокласники зараз своєю кров’ю виборюють наше законне право на незалежну країну. Україна була, є і буде, не забуваймо, що держава –це всі ми, від кожного з нас залежить майбутнє України! Зі святом! Перемога буде за нами!💙💛

28.07.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©