Перемога на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт з маркетингу

Перемога на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт з маркетингу

30 червня 2022 р., не дивлячись на складну ситуацію у нашій країні, у дистанційному форматі відбулося підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт за спеціальністю 075 Маркетинг. На конкурс було представлено 118 дипломних робіт зі всієї України (37 бакалаврських та 81 магістерська робота).

Дипломами ІІІ рівня були відзначені здобувачі вищої освіти спеціальності «Маркетинг» Державного університету економіки і технологій, а саме Стець Роман та Трифонова Дарина (у категорії кваліфікаційних магістерських робіт). Керівниками дипломних робіт-переможців є професор кафедри управління бізнесом, д.е.н. Сагайдак М.П. та в.о. завідувача кафедри управління бізнесом Петрішина Т.О.

Журі конкурсу зазначили, що цього року було дуже складно визначати переможців, оскільки усі роботи були по - своєму унікальні, більшість з яких – апробовані. А різниця між дипломами І,ІІ та ІІІ рівнів була в 1 – 2 бали.

Кафедра управління бізнесом пишається своїми здобувачами та виражає подяку керівникам кваліфікаційних робіт магістрів за професіоналізм в керівництві дипломними роботами!

01.07.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©