Два тижні тому англомовний клуб "Розумничок" відчинив свої двері для діток-переселенців.

Два тижні тому англомовний клуб "Розумничок" відчинив свої двері для  діток-переселенців.

Ініціаторами проведення таких навчальних занять стали викладачі кафедри іноземних мов ДУЕТ, фактично одразу до них приєдналися наші студенти, а також волонтери. Виявилось, що у Кривому Розі бажаючих стати юними поліглотами більше, ніж очікувалося, тому було вирішено розширитися та створити клуб і у гуртожитку Криворізького фахового коледжу на 129 кварталі. 

👫У клубі дітки не лише весело проводять час, а й граючись вивчають  іноземну мову. На базі «Розумничка» є 2 вікові групи: від 4 до 8 та з 8 до 12 років. Але зазвичай всі настільки захоплюються процесом, що прийшовши на одне заняття, залишають на два.

Навчальний процес проходить в ігровій формі, в такій атмосфері дітки не відчувають себе скуто і легше йдуть на контакт. Заняття проводять активні та веселі студенти-міжнародники ДУЕТ, серед яких Новікова Світлана та Миргородський Олександр. Вони навчають своїх учнів новим словам і темам, але не забувають і про веселу руханку, на яку так чекають діти.

Наші групи в процесі формування, запрошуємо всіх діток з числа ВПО, які хочуть вивчати англійську! Розумнички, з нами ви неодмінно досягнете найвищих результатів у вивченні мови!

25.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©