Технологічна практика: «Майстер-шеф» по-криворізькі

Технологічна практика: «Майстер-шеф» по-криворізькі

Завершилось двомісячне відпрацювання вмінь та навичок студентами ІІІ курсу спеціальності «Харчові технології», яке проходило на провідних підприємствах ресторанного господарства міста. Паелья, різотто, джелатто, пате, фу-агра, стейк «Томагавк», яловичина «Біг Велінгтон» – це лише мала частина тих страв, приготування яких опанували наші технологи-практиканти. Яскрава та смачна, завжди затребувана та актуальна – спеціальність «Харчові технології».

Запрошуємо до нас на навчання!

08.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична, 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Захисників України, 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Про сайт Конфіденційність Доступність Cookies
Copyright 2024 ©