Студенти ДУЕТ в ефірі радіостанції «Суспільне. Кривий Ріг»

Студенти ДУЕТ в ефірі радіостанції «Суспільне. Кривий Ріг»

Анна Поддуєва та Самір Рокуш - студенти другого курсу спеціальності «Право». Нещодавно вони стали фіналістами конкурсу есе, який проводиться Асоціацією юридичних клінік України у межах V Міжнародного наукового конгресу Society of Ambient Intelligence 2022 та за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні.  

В захисті взяли участь 10 команд з різних регіонів України. Це перший етап Міжнародного студентського стажування 2022. Другий буде проходити вже безпосередньо під час Конгресу і до участі у ньому обрали лише 5 команд, які стали переможцями офлайн – конкурсу вирішення правових кейсів за темою “Комплаєнс система організації в умовах досягнення цілей сталого розвитку”.

У зв’язку з  успішним захистом есе, студентів ДУЕТ запросили на радіоефір криворізького радіо «Суспільне», детальніше розказати про участь в Міжнародному конгресі та волонтерську діяльність, якою вони займаються паралельно з навчанням.

До конкурсу есе Анна та Самір підготували тему «Ефективність міжнародних санкцій як метод стримування неправових та агресивних дій росії у конфлікті з Україною», тому під час ефіру студентів, зокрема, розпитали про санкції,  їх ефективність, важливість та чому іноді вони не діють.

Пишаємося нашими студентами та бажаємо їм успіхів у навчанні!

05.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©