1 червня - Міжнародний День захисту дітей

1 червня - Міжнародний День захисту дітей

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Їхні щирість та довіра здатні розтопити навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце.

Для України цей день під час війни набув особливого значення, від рук російських військових постраждали сотні українських дітей. Захищаючи своїх малюків, батьки вивозять їх в безпечні регіони, однак ще тисячі дітей залишаються на окупованих територіях. 

Бажаємо кожній дитині повернутися в рідний дім, продовжити навчання, знову погратися своїми улюбленими іграшками, зустрітися зі своїми друзями з садочку чи школи, а головне, провести щасливе дитинство у мирі і любові. 

Дорослі зараз роблять усе можливе, аби захистити життя і права найменших українців. Кожен з них – це майбутній будівельник чи металург, науковець чи підприємець, психолог чи вчитель, а отже покоління, яке відбудує нашу країну і зробить її ще кращою та більш успішною. Саме тому в ДУЕТ ми вже зараз враховуємо всі запити, які очікують країну та підростаюче покоління після нашої перемоги і готуємося навчати майбутнє покоління, враховуючи міжнародні освітні тенденції та виклики часу.

Зі святом! Посмішок і мирного неба нашим діткам!

01.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©