Як війна вплинула на наукову діяльність університетів?

Як війна вплинула на наукову діяльність університетів?

Це питання зараз актуальне для всіх без виключення закладів вищої освіти України. Немає сумнівів, що повномасштабне вторгнення росії зачепило, зокрема,  освітню сферу нашої країни. 

Усі нюанси наукових процесів в нових реаліях розібрали під час офіційного відкриття «Тижня науки-2022» у Чернігові. Організатори - національний університет "Чернігівська політехніка". За сприяння та безпосередньої участі Міністерства освіти і науки України відбувся круглий стіл-дискусія : «НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ УНІВЕРСИТЕТІВ В ПЕРІОД ВІЙНИ: ВИКЛИКИ, ЗАГРОЗИ ТА МОЖЛИВІСТЬ ЇХ ВИРІШЕННЯ». 

У обговоренні взяли участь науковці, представники багатьох вишів України з Києва, Сум, Черкас, Полтави, Львова, Ніжина, Харкова та Чернігова. Кривий Ріг на заході представили викладачі ДУЕТ: 

Сергій ГУШКО, проректор з науково-педагогічної, навчальної та міжнародної діяльності Державного університету економіки і технологій, д.е.н., професор

Катерина СЛЮСАРЕНКО, директор Інституту управління та бізнес освіти Державного університету економіки і технологій, к.е.н., доцент кафедри міжнародних відносин

17.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©