Крута практика завдяки партнерству та всупереч війні

Крута практика завдяки партнерству та всупереч війні

Днями у випускників бакалаврату спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», які опановують програму «Міжнародна інформація та журналістика», розпочалася випускна практика. Це дуже важливий елемент підготовки сучасного фахівця.

Попри військові дії, практична підготовка у майбутніх міжнародників планується дуже насиченою, сповненою практичними вебінарами та тренінгами від справжніх професіоналів своєї справи!

Символічно, що практичну підготовку було розпочато з інтенсивного тренінгу зі Спічрайтінгу та публічних виступів. Це ТОП “must have” навичок при побудові успішної кар’єри у будь-якій сфері, а особливо для майбутнього міжнародника, журналіста та комунікаційника. 

На запрошення кафедри міжнародної економіки, хедлайнером вебінару стала Ярина Ключковська, директорка з корпоративних комунікацій «АрселорМіттал Кривий Ріг», фахівчиня з понад 25-літнім досвідом у PR та комунікаціях. За її плечима – робота з десятками керівників держави, політиків, підприємців, керівників великих корпорацій та громадських організацій. Була радницею зі стратегічних комунікацій міністра економічного розвитку та міністра фінансів України. Очолювала комунікаційні підрозділи міжнародних компаній, у тому числі Microsoft Ukraine, Group DF, UMC (тепер – Vodafone Ukraine) та Metro Cash & Carry Ukraine. Ярина отримала ступінь магістра культурології в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» та магістра з масових комунікацій в San José State University (США). Була співзасновницею UAPR (Української Асоціації зі зв ́язків із громадськістю) та очолювала її правління у 2007-2008 роках. У 2011 році журнал Media Marketing Review назвав її одним із 10 найкращих PR-директорів України. У 2014 році долучилася до створення і запуску Українського кризового медіа-центру. Створила більше десятка авторських навчальних програм зі стратегічних комунікацій, роботи з медіа, мистецтва публічних презентацій та створення текстів і викладала у бізнес-школах НаУКМА й УКУ. Ярина Ключковська також є стейкхолдером програми ДУЕТ «Міжнародна інформація та журналістика».

Приємно відзначити, що вебінар привернув увагу студентства ДУЕТ. Окрім студентів різних курсів програми «Міжнародна інформація та журналістика», опанувати мистецтво написання промов взялися студенти міжнародних економічних відносин, фінансів, маркетингу, менеджменту та підприємництва.

Учасники вебінару занурилися у мейнстрім спічрайту, дізналися дієву «формулу» успішної промови, секрети успіху публічних виступів, розібрали багато прикладів, презентували та разом проаналізувати власні промови. Як виявилося, сила слова - надзвичайно потужний інструмент, і наші студенти довели це своїми промовами.

Дуже вдячні пані Ярині за чудовий вебінар та співпрацю!

Цьогорічна програма практики для студентів міжнародних відносин передбачає ще багато цікавих тренінгів, практичних завдань на кейсів. Всупереч війні, навчання триває, адже наші майбутні фахівці будуть так необхідні для відбудови нашої держави. 

Тож віримо у перемогу і не зупиняємося ні на мить! 

14.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©