«Україна - Польша» - про тандем в освіті та унікальну можливість для студентів ДУЕТ!

«Україна - Польша» - про тандем в освіті та унікальну можливість для студентів ДУЕТ!

Вже другий місяць поспіль студенти ДУЕТу навчаються за програмою семестрового академічного обміну в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща). Програма передбачала стажування за кількома напрямками на вибір: економіка, рахівництво (бухгалтерія) або інформатика.

Студенти різних спеціальностей ДУЕТ скористалися можливістю здобути цінний досвід та збагатити скарбничку знань. Першопрохідцями на ниві міжнародного навчання стали студенти спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Облік і оподаткування», «Економіка».

Своїми враженнями щодо навчання поділилися Євгеній Величко (студент групи МВС 18-1):

«Це мій другий тиждень перебування в Польщі. Поки що триває період адаптації. Тут я вивчаю інформатику. Іноді буває важко зрозуміти матеріал, тому, що навчання відбувається польською мовою, але деякі викладачі йдуть на зустріч та пояснюють все англійською. Для мене це гарна нагода прокачати свої навички та покращити знання з англійської і не тільки!»

Бондар Діана (студентка групи ОіОп 18-1):

«Навчання в Польщі дуже незвичне, але цікаве, трішечки навіть складне. Обрала я таку саму спеціальність, за якою навчаюсь у ДУЕТ, адже це дає можливість покращити свої знання в сфері обліку і оподаткування. Однозначно можу сказати, що це стажування гарно вплине на мій подальший розвиток. Але, всюди добре, а вдома - найкраще.»

Кулєєв Владислав (студент групи МВС 18-1):

«Мені подобається навчатися в UJD через болонську систему навчання. Це дозволяє компанувати саме ті предмети, які мені потрібні. Я обрав напрямок інформатика, бо вже давно займався розробкою ігор, але хотів покращити свої знання у цій сфері і перейти на професіональний рівень»

Для студентів, які залишилися в Україні, університет UJD також передбачив можливість стажування за обраними спеціальностями в дистанційній формі.

08.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©