Використання нестандартного підходу до навчання в умовах воєнного стану

Використання нестандартного підходу до навчання в умовах воєнного стану

Сучасні реалії внесли суттєві зміни у різні сфери життя українців. Не виключенням став і освітній процес у ДУЕТ. Викладачі кафедри управління бізнесом намагаються шукати і використовувати в процесі вивчення своїх курсів нестандартні методи.

Один із таких підходів використовується при вивченні дисципліни «Маркетинг» студентами 2 курсу більшості економічних спеціальностей. Мова йде опанування курсу за допомогою фільмів.

Так, на практичному занятті, яке відбулося 24.03.22 р.,  разом зі студентами провели аналіз одного із базових фільмів у сфері маркетингу – «Засновник» («Founder») - неймовірну, засновану на реальних подіях історію про те, як звичайна людина змогла створити McDonald's - найвідомішу в світі мережу ресторанів швидкого харчування.

Така форма проведення заняття дуже сподобалася студентам, які із захопленням розповідали про свої враження від фільму, розглядали шлях головного героя до шаленого успіху, паралельно відзначаючи якості головного героя як особистості та підприємця, а також маркетингові інструменти, за допомогою яких було створено світову імперію у сфері харчування. В кінці заняття кожен студент запропонував власну маркетингову стратегію, яку б використовував, перебуваючи на місці головного героя.

Плануємо і надалі рухатися у цьому напрямку, роблячи процес навчання не лише корисним, але і цікавим!

25.03.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©