Реакція на події щодо виборів керівника Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Реакція на події щодо виборів керівника Національного  університету «Києво-Могилянська академія»

Організовані опозицією студентські протести – політична розправа з Міністром освіти і науки України. Вибори у «Могилянці» - лише привід, істинна мета тих, хто ховається за спинами студентів та підштовхує їх до розхитування ситуації, - «нагріти руки» на проблемі менеджменту одного університету. Етичний бік цієї ситуації: невже обраному у такий сумнівний спосіб претенденту на крісло очільника НаУКМА буде комфортно відчувати постійні сумніви у власній легітимності? Повторні вибори – кращий вихід із юридичної, і з етичної точки зору.

Можна скільки завгодно критикувати МОН України та його очільника, але не можна не визнати серйозних здобутків нинішнього керівництва міністерства і стосовно стипендій студентству, і стосовно масштабної модернізації матеріальної бази освіти, і прагматичного підходу до формування стратегії освітньої галузі. Але ж тих, хто демонструє успіх, більше всього і критикують.

То чому ми не маємо підтримати діючого міністра? Підтримуємо і за те, що вперше відчуваємо підтримку регіональної освіти.

Президенту України Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ

Голові Верховної Ради України Руслану СТЕФАНЧУКУ

Прем’єр-міністру України Денису ШМИГАЛЮ

15.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©