День відкритих дверей 09.10.2021 року «У пошуках свого покликання»

День відкритих дверей 09.10.2021 року «У пошуках свого покликання»

Державний університет економіки і технологій запрошує 09.10.2021 р. об 11.00 на День відкритих дверей «У пошуках свого покликання» випускників закладів загальної середньої і профільної освіти та їхніх батьків.

День відкритих дверей проходитиме в ITHUBCOWORKING (корпус університету за адресоюпл.Визволення, 2).

Програма заходу:

10.30 – 11.00 – вітальна кава

11.00-12.10 – частина 1. Панельні виступи представників університету та бізнесу «У пошуках свого покликання»

Під час панельних виступів Ви зможете отримати відповіді на такі питання:

  • як обрати свій шлях; на що звертають увагу роботодавці при працевлаштуванні, які професії є найзатребуванішими на ринку праці;
  • які переваги навчання у Державному університеті економіки і технологій та академічні можливості випускників;
  • на які спеціальності можна вступити до університету;
  • як вступити на місця державного замовлення;
  • які особливості вступу у 2022 році.

Також зможете дізнатися про студентське життя, спорт та дозвілля в нашому Університеті, поставити запитання представникам бізнесу, кафедр, та відповідальним працівникам відбіркових комісіїй.

12.10-12.30 – кава-пауза

12.30-13.30 – частина 2. «Відчуй себе студентом ДУЕТу»

Після панельних виступів, у другій частині нашого заходу, ми пропонуємо учасникам зануритися у світ студентів ДУЕТу, взявши участь в одному із тренінгів. Для цього необхідно заповнити Google-форму й обрати тренінг, в якому ви бажаєте взяти участь (https://forms.gle/wJ6dpdQ5JqrtWcuM6).

            1. Тренінг з фінансової грамотності «Фінансові лайфхаки: як накопичити на свою мрію?». Під час тренінгу учасники беруть участь у грі «Розумний кредит» та «Майбутній інвестор», дізнаються про свої права та особливості користування різними фінансовими послугами (кредити, депозити, страхування, інвестиції) та складуть власний бюджет для «накопичення на свою мрію». Окремий блок у тренінгу приділений питанню протидії фінансовим шахраям та правовим механізмам для захисту своїх прав у процесі відносин з фінансовими установами (банки, мікро кредитні установи).

            2. Тренінг з цифрової економіки «Цифрова економіка - світ можливостей для кожного». Цифрова економіка - це сучасна реальність, де інформація стає ціннішою за гроші, віртуальний бізнес ефективніший за реальні маркети, інтернет-комунікація дозволяє захопити міжнародні ринки з будь-якої точки світу, а роботи стають послами цифрової дипломатії. Ми розкриємо сутність цифрової економіки. Поговоримо про тенденції та нові можливості, які необхідно врахувати для успіху. Визначимо ТОП 7 найбільш прибуткових секторів цифрових інновацій. Під час тренінгу учасники зможуть спробувати себе у цікавому експерименті та визначити глибину свого цифрового занурення.

            3. Тренінг з медіа грамотності від розробників програми "Міжнародна інформація та журналістика". «Брехня може перетнути півсвіту, поки правда одягає чоботи». Неправдива інформація, фейки, маніпуляції – завсідник наших стрічок новин. Чому вони з’являються, як їх розпізнавати та як ми допомагаємо їм набути сили – питання, на які отримають відповіді учасники тренінгу з медіаграмотності.

        4.Технологічний квест-батл «MAKE A STEP». Під час квесту учасники в ігровій формі ознайомляться з цікавими інженерними рішеннями технологічних питань. Квест стимулює розвиток логічного мислення, змушує учасників розмірковувати над завданням, різнобічно оцінювати ситуацію, аналізувати інформацію з точки зору значимості, важливості та необхідності, дозволяє пов’язувати матеріал кількох предметів STEM напрямку, залучаючи логіку і критичне мислення.

Під час проведення заходу будуть дотримані карантинні правила, які запроваджені постановою Кабміну від 22 вересня 2021 р. №981.

Пряма трансляція на Youtube-каналі ДУЕТ розпочнеться в суботу 9 жовтня об 11:00 за посиланням https://youtu.be/mBCvuZkaWMM Трансляція буде доступна після закінчення заходу за  тим же посиланням.

Контактні особи:

Супрун Анатолій Анатолійович – відповідальний секретар приймальної комісії ДУЕТ(+380984241245)

Слюсаренко Катерина Володимирівна – в. о. директора інституту управління та бізнес-освіти ДУЕТ (+380987845320)

08.10.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©