Навчально-науковий економічний інститут зустрічає першокурсників!

Навчально-науковий економічний інститут зустрічає першокурсників!

30 серпня 2021 року Навчально-науковий економічний інститут зустрічав своїх першокурсників. Після довгих карантинних обмежень аудиторії інституту знов наповнились дзвінкими голосами і сміхом. І ми дуже радіємо цьому!

Новоспечених економістів, фінансистів, бухгалтерів, підприємців, міжнародників і журналістів привітав в.о. директора ННЕІ Руслан Дутчак з початком їх навчання у вищій школі, пояснив важливість диплома про вищу освіту в сучасному суспільстві, розкрив основні завдання, які стоять перед першокурсниками, і розповів про існуючі традиції Економічного інституту.

Про організацію навчального процесу, правила внутрішнього розпорядку та заходи, що регулярно проводяться в інституті та Університеті (наукові, культурно-масові, спортивні та ін.), розповіла заступник директора ННЕІ Вікторія Радько. Також першокурсникам була надана інформація для швидкої  комунікації з керівництвом економічного інституту.

Голова РСС Економічного інституту Надія Торгунакова розповіла про головну мету діяльності студентської ради, її цілі й завдання, а також поділилася цікавими лайфхаками щодо вдалого навчання. Першокурсники також мали багато оригінальних ідей і пропозицій, якими радо поділились.

Завідувачі та викладачі кафедр привітали першокурсників із початком студентського життя.

Своїх першокурсників, майбутніх економістів і підприємців вітає колектив кафедри економіки та підприємництва!

- Студентство – воістину найкращий період життя. Бажаємо Вам відчути всі його переваги. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде все більше. Бажаємо Вам направляти весь ентузіазм у потрібне русло. Поки життя надає Вам всі можливості, беріть від нього все. Нехай роки, що пролітають так швидко, залишать у Вашій пам'яті радісні й позитивні враження! На вас чекає цікаве і насичене студентське життя і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого ви досягнете у майбутньому, - говорить завідувачка кафедри Світлана Мацюра.

Вітає і пишається своїми першокурсниками колектив кафедри міжнародної економіки:

- Перспективні та яскраві міжнародники-2021 вже вразили нас своєю енергетикою і прагненням до розвитку! Бажаємо реалізувати всі задуми і чекаємо на заняття із нетерпінням, - говорить завідувачка кафедри Ірина Максимова.

Майбутніх фінансистів вітає колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування:

- Шановні першокурсники! Вітаємо вас з початком студентського життя! Щиро бажаємо невичерпної енергії, неймовірної життєвої наснаги, любові і натхнення! Атакуйте життя, не бійтесь ставити перед собою високі цілі. Використовуйте свій потенціал і працюйте на результат. Життя любить наполегливих! Дякуємо вам за те, що обрали ДУЕТ, - теплими словами вітає першокурсників завідувачка кафедри Марина Садовенко.

Радо зустрічали своїх першокурсників викладачі та завідувачка кафедри обліку та оподаткування Олена Руденко, говорили про правильний вибір спеціальності, ключові аспекти навчального процесу, студентське життя, саморозвиток та ін.

Під час знайомства першокурсники розповіли про свої мрії, уподобання, власні якості та сподівання.

Студентів вітали з початком нового етапу життя, бажали легкого старту, світлого розуму, цікавих знайомств, дивовижних вражень, наполегливості та від душі пригостили смаколиками.

Вперше ці усміхнені, цікаві, симпатичні й націлені на успіх хлопці і дівчата зрозуміли, що вони стали студентами кращого вишу міста – ДУЕТ!!!

Студентські куратори провели своїм підопічним ознайомчу екскурсію університетом. Відвідали такі локації, як Центр студентських комунікацій, лаунж-зону, Green Hub та ін. Завітали також і до бібліотеки, де першокурсників із нетерпінням уже чекали. Особливу зацікавленість  у першокурсників викликав відкритий доступ до фонду та онлайн-послуги, які можна отримати, ставши користувачами бібліотеки. Приємно, коли бібліотека – не просто тихі читальні зали з розміреним ходом часу. В бібліотеці вишу має бути гомінко! Бібліотека радіє новим користувачам!

01.09.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©