Літо з ДУЕТ

Літо з ДУЕТ

Рада студентського самоврядування Державного університету економіки і технологій на чолі з її головою РСС Анною Великою свій час вирішили провести креативно і з користю, про що нині і розповідають читачам 

Якщо весна символізує початок життя, то літо – це саме той час, коли воно має
буяти всіма кольорами!

Слідуючи за цієї логікою, Рада студентського самоврядування ще з початку липня активно втілює проєкт «Літо з ДУЕТ». За цей час ми встигли провести вже три заходи і хоча це тільки початок, нам вже є про що розповісти.

У середу 7 липня, не дивлячись на деяку похмурість погоди, ми засяяли, розпочавши наш проєкт із проведення першої зустрічі з учасниками із числа здобувачів освіти нашого закладу та абітурієнтів. Це була чудова можливість не просто згадати обличчя один одного, але й знайти нові знайомства, адже рік в ізоляції ніяк не міг цьому сприяти. Кожен із нас отримав чудові враження й незабутні емоції, а також можливість полишити у минулому будь-які залишки самотності.

Наступним кроком стало проведення кіновечора  «Біле, червоне, де Віль». Так, 14 липня видалося досить спекотним, тому ідею сховатися від сонця та насолодитися стрічкою Крейга Гіллеспі «Круелла» з Емою Стоун у головній ролі, поринувши у небезпечний світ моди, де лідерство здобувається ніяк не честю і правдою, а холоднокровністю, було підтримано кожним із учасників. Емоції… Скажені. І це не дивно, адже у хорошій компанії дуже хороший фільм стає найкращим!

І наступним заходом стала запекла сесія гри у «Щурячі перегони» - сучасну версію відомої американської настільної гри Cashflow. Тільки повністю адаптована під наші реалії, завдяки чому можна навчитися робити гроші не десь в США в 1993 році, а сьогодні і тут - в Україні. Таким чином, 23 липня ми змогли перевірити свої здібності в економічній сфері та, як і завжди, весело і у теплій компанії провести час. Щоправда, не без напружених поглядів один на одного, але врешті-решт кожен залишився задоволеним.

Попереду на нас чекає ще багато чого нового, але головне, що кожен із цих заходів принесе їх учасникам тільки найкраще і допоможе нагадати, яким яскравим може бути життя.

Ваш #РСС_ДУЕТ

 

27.07.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©