Побажаймо абітурієнтам успіху!

Побажаймо  абітурієнтам успіху!

27 липня у Державному університеті економіки і технологій проводилось фахове випробування зі вступниками  (магістри/спеціалісти) на денну форму навчання зі спеціальностей «Галузеве машинобудування», «Металургія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Хімічні технології та інженерія»

Цього ж дня проводилось і фахове випробування з цих спеціальностей на заочну форму навчання.

- Нещодавно я отримав диплом бакалавра і вирішив продовжити своє навчання в ДУЕТ, - говорить Владислав Пащенко. – Це не останній ступінь навчання, тож потрібно рухатись далі. От я і вирішив іти на магістра. Питання на вступних іспитах, в принципі, були нескладні, хоча третій рівень був проблематичний, але, як-то кажуть, хто готувався, тому легко. Думаю, що пройду. Завжди треба сподіватись на краще! Я, скоріш за все, буду продовжувати опановувати професію доменщика, поєднуючи навчання з роботою  (хоч і поки що не за спеціальністю).

- Сьогодні абітурієнти вступають на магістратуру. Вони вирішили продовжити своє навчання, щоб отримати повну вищу освіту.  Я сподіваюсь, що в них усе вийде і вони успішно вступлять до університету на магістратуру і доб'ються своєї мети, - говорить старший викладач кафедри електричної інженерії та автоматизації Руслан Шайда. – Тож побажаймо їм успіху!

***

У наступні дні відбудеться фахове випробування зі вступниками на денну і заочну форми навчання для спеціальностей  "Менеджмент", "Маркетинг", "Облік і оподаткування", "Міжнародні економічні відносини", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Публічне управління та адміністрування", "Інженерія програмного забезпечення".

 

27.07.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©