З Днем Бухгалтера та Аудитора!

З Днем Бухгалтера та Аудитора!

16 липня, всі бухгалтери та аудитори в Україні відзначають своє професійне свято – День бухгалтера та аудитора. Саме цього дня у 1999 році Верховна Рада ухвалила закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". 
До Дня бухгалтера ми підготували для вас цікаві факти про бухгалтерів☝️
💰Основоположником бухгалтерського обліку вважається італійський математик Лука Пічола. Він описав в 1494 році процедуру ведення бухгалтерського обліку, виведення балансу, ввів спеціальні термінита знання, необхідні для роботи бухгалтера 🧮 Відомо, що серед його учнів був художник і вчений Леонардо да Вінчі 🧑‍🎨
💰Першою посадовою особою, яка одержала звання бухгалтера, був Христофор Штехер - діловод Інсбрукської рахункової палати. До цього представників даної професії називали писарями.
💰Американського гангстера Аль Капоне могли посадити завдяки бухгалтерам. Його звинувачували в багатьох злочинах - від незаконної торгівлі алкоголем до вбивств. В результаті його заарештували за ухилення від сплати податків💶
💰Вокаліст групи The Rolling Stones 🎸Мік Джаггер і британський рок співак з групи Led Zeppelin Роберт План працювали в області бухгалтерського обліку до початку своєї музичної кар'єри.
💰На сьогодні співвідношення жінок 👩‍💼і чоловіків 👨‍💼у бухгалтерській професії - приблизно 80% на 20% на користь жінок.
Володарі фінансів, повелителі дебетів і кредитів, вітаємо вас з вашим професійним святом. Нехай у вас все сходиться, нехай завжди все буде гаразд, нехай буде поменше звітів і робота буде тільки в радість. Бажаємо гарних доходів і завжди хорошого настрою!

16.07.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©