З ювілеєм! Нам – 55.

З ювілеєм! Нам – 55.

Від «нархозу» - до ДУЕТу

13 липня наш навчальний заклад вищої освіти відзначає своє 55-ліття. За цей час він мав різні назви і підпорядкування, починаючи від філіалу Донецького інституту радянської торгівлі  (нархоз) і аж до теперішньої – Державний університет економіки і технологій (ДУЕТ).

З 1977 року життя філіалу було пов’язане з Київським інститутом народного господарства ім. Д.С. Коротченка (нинішній Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана). У 1997 р. Криворізький філіал став Криворізьким економічним інститутом, пізніше інститут співпрацював із Криворізьким національним університетом. І ось у минулому році наш виш став Державним університетом економіки і технологій.  

І хоч якою б не була назва, головним його завданням було якісне навчання майбутніх фахівців, їхня наукова, пошукова, спортивна і художня діяльність, творче змістовне дозвілля.

З 2015 року обов’язки директора виконує д.е.н., професор Андрій Валерійович Шайкан. 

ДУЕТ – це дует і за назвою, і за змістом, адже новий університет виник на основі добровільного об’єднання двох відомих інститутів – Криворізького економічного та Криворізького металургійного, які довгий час існували поряд, проте в нинішніх умовах вирішили сконцентруватися й утворити потужний економіко-технологічний виш.

Отже, ДУЕТ, уперед, до нових висот!

13.07.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©