Спільне засідання Вчених рад – новий етап співпраці з Бухарським державним університетом

Спільне засідання Вчених рад – новий етап співпраці з Бухарським державним університетом

25.06.2021 р. у режимі on-line, уперше відбулося спільне засідання Вчених рад Державного університету економіки і технологій (Україна) і Бухарського державного університету (Республіка Узбекистан).

Обіджоном Хафізовичем Хамідовим, ректором Державного Бухарського університету і Шайканом Андрієм Валерійовичем, в.о. ректора Державного університету економіки і технологій була окреслена стратегія двосторонього співробітництва університетів.

Сергій Володимирович Гушко, – в.о. проректора з науково-педагогічної, навчальної роботи і міжнародної діяльності Державного університету економіки і технологій і Аброр Туробович Жураєв – проректор з міжнародного співробітництва Бухарського державного університету зазначили шляхи інтернаціоналізації функціонування університетів в області науки і освіти.

Володимир Васильович Кулішов – професор кафедри міжнародної економіки Державного університету економіки і технологій, заслужений працівник освіти України, академік Національної академії наук вищої освіти України презентував присутнім підручник «Макроекономіка: теорія і практика», який рекомендований Міністерством вищої і середньої спеціальної освіти Республіки Узбекистан і Вченою радою Державного університету економіки і технологій і є фундаментальною працею авторського колективу вчених Узбекистану і України.

Щиро дякуємо колегам з Узбекистану за плідну співпрацю! Сподіваємося, на подальшу співпрацю й сумісні наукові досягнення!

26.06.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©