Паралельна освіта на економічних спеціальностях

Паралельна освіта на економічних спеціальностях

У сучасному світі, де люди навчаються протягом усього життя, нікого не здивуєш двома освітами. Але можливість отримати дві вищі освіти одночасно - унікальний шанс, запропонований програмою паралельного навчання, що діє в Державному університеті економіки і технологій. 

9 червня 2021 року про цю концепцію та переваги здобуття другої освіти розповіли представники Навчально-наукового економічного інституту студентам технічних спеціальностей. Студенти 1-2 курсів Навчально-наукового Технологічного інституту ДУЕТ отримали вичерпну інформацію та інсайти про особливості економічні спеціальності: Економіка; Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; Облік та оподаткування; Фінанси, банківська справа та страхування; Міжнародні економічні відносини; Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

В.о. директора Навчально-наукового економічного інституту Руслан Дутчак окреслив всі переваги паралельного навчання:  пільгова вартість, короткий термін навчання, умови вступу та інше. Він наголосив, що найефективніші інвестиції – це інвестиції у навчання та власний розвиток, що в майбутньому принесуть високі дивіденди.

Завідувачі випускових кафедр економічного інституту, представили особливості своїх спеціальностей, акцентували увагу на  перевагах та доцільності економічних знань саме для роботи випускників технічних спеціальностей. Обґрунтовано зазначили про конкурентоспроможний набір hard skills на ринку праці, можливість кар’єрного росту та отримання високої оплати праці.

Натомість, студенти технологічного інституту проявили жвавий інтерес до можливості паралельного навчання на економічних спеціальностях.

11.06.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©