Захисти дипломних робіт стартували!

Захисти дипломних робіт стартували!

В економічному інституті ДУЕТ розпочалися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів. Першими естафету студентських досліджень розпочали випускники спеціальності «Міжнародні економічні відносини»

Цього року студенти-міжнародники обрали різноманітні теми для випускних досліджень, висвітлюючи актуальну проблематику сучасного міжнародного простору.  Під час презентацій говорили про цифрову дипломатію, світове партнерство і сучасну політику, проблему цифрового розриву, франчайзинг, електронну комерцію на тлі глобалізації,  міжнародні моделі соціальних великих даних, експансію криптовалюти  на світовому ринку, перспективи дипломатичних відносин України з різними країнами, а також аналізували міжнародне бізнес середовище на прикладі відомих світових компаній.

Яскравим завершенням захисту дипломних бакалаврських робіт спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» стало особливе привітання від кураторки групи МЕВ-17-1 Ганни Пурій. Неперевершені, особливі й неймовірні бакалаври групи МЕВ-17-1 надихнули куратора на теплі спогади знайомства з групою у 2017 році. Завдяки світлинам кожного студента у вересні 2017 року, які підготувала куратор, кожен бакалавр згадав свої очікування та хвилювання від нового етапу життя – навчання в університеті. За ці чотири роки студенти-міжнародники не тільки дорослішали, а й розвивалися як творчі та креативні особистості.

Для кожного зі своїх«МЕВів» Пурій Ганна підготувала особливі побажання.Вона передала щирі привітання батькам і слова вдячності за те, що довірили своїх дітей для формування свідомих яскравих і непередбачуваних міжнародників.

Щирі привітання із захистом дипломної бакалаврської роботи і присвоєнням кваліфікації «Бакалавр міжнародних економічних відносин»: Бойко Наталії, Бойку Роману,  Гуменнікову Родіону, Дзюбі Дар’ї, Кривоноговій Лілії, Кузнєцову Максиму, Кучабському Антону, Лисенко Світлані, Міщенко Юлії, Подвалюк Катерині, Приходкову Андрію, Приходченко Катерині, Себало Валерію, Сумченко Юлії, Хвощану Ярославу, Шелест Сніжані, Яловій Альоні.

Не хочемо прощатися з нашими яскравими випускниками! Тож щиро вітаємо із першою сходинкою професійного зростання і чекаємо у магістратурі! 

Ірина Максимова,
в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки,
кандидат економічних наук, доцент.

 

 

11.06.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©