Магістратура права в ДУЕТ – впевнений крок до правничої професії

Магістратура права в ДУЕТ – впевнений крок до правничої професії

Ви навчаєтесь на юридичному факультеті, знаєте усі особливості базових галузей права і вже подумки тримаєте свій диплом бакалавра з права у руках, думаючи куди податись на роботу. Зачекайте! Доступ до правничої професії дає тільки диплом магістра з права! Саме магістратура формує прогресивні і незвичні для типового юриста знання.

Зібравши досвід провідних правничих закладів вищої освіти та узагальнивши потреби і вимоги сучасного роботодавця, пропонуємо вам ознайомитись з нашим баченням сучасного юриста та вступити на магістратуру права до Державного університету економіки і технологій за освітньою програмою «Право».

Навчальний план підготовки магістра за спеціальністю 081 «Право» складений відповідно до сучасних викликів правничої професії і спрямований на формування особистісної та професійної компетенції правника.

Серед навчальних дисциплін освітньої програми ви зможете обрати: «Врегулювання конфліктів та медіація», «Антикорупційна діяльність і комплаєнс», «ІТ-право», «Управління проектами у громадській сфері», «Правові механізми захисту прав людини», «Юридична відповідальність у сфері економіки», «Порівняльне виборче право і парламентаризм», «Конкурентне право» та багато інших дисциплін, які на часі у сучасному правничому середовищі.

Більш детально ознайомитись із магістерською програмою можна за посиланням.

26.05.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©