УПТ: зустріч із батьками

УПТ: зустріч із батьками

13 лютого в Українському політехнічному технікумі ДУЕТ відбувся
День відкритих дверей для батьків

Незважаючи на складні погодні умови, заметіль і великий мороз, до Українського політехнічного технікуму ДУЕТ завітала значна частина батьків, небайдужих до майбутнього своїх дітей. Перед присутніми виступили голови комісій, викладачі та адміністрація технікуму, які розповідали про спеціальності; подальші можливості навчання і працевлаштування, про затребуваність спеціальностей на ринку праці; умови навчання  і матеріально-технічне забезпечення, а також про можливості дозвілля для студентів,  що, звичайно, допоможе створити їм найміцніші дружні стосунки.

Батькам було запропоновано до перегляду відеозвернення випускників технікуму (безпосередньо з їхніх місць праці). Випускники розповіли  про свої досягнення в роботі.

Викладачам технікуму надзвичайно приємно було почути слова глибокої вдячності і гарні враження про навчальний заклад. Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір конкурентоспроможної професії, затребуваної сьогодні і в майбутньому. Звичайно, саме батьки допоможуть своїм дітям зробити правильний вибір, враховуючи їхні побажання! А ми, колектив УПТ ДУЕТ, як завжди, будемо працювати наполегливо і віддано, щоб пишатися своїми випускниками!                

                                    Колектив Українського політехнічного технікуму ДУЕТ.

 

 

14.02.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©