Вебінар від Ради молодих вчених ДУЕТ

Вебінар від Ради молодих вчених ДУЕТ

Наукова діяльність студентів є важливою складовою навчального процесу. 

Метою діяльності Ради молодих вчених  Державного університету економіки і технологій є  розвиток наукового мислення і навичок дослідницької роботи у молоді, популяризація різноманітних галузей науки в вищому навчальному закладі, розвиток інноваційної діяльності, сприяння науковій, інноваційній, винахідницькій та іншій творчій діяльності молодих вчених; сприяння міжвузівській й міжнародній інтеграції молодих вчених.

Спікер Пурій Ганна Володимирівна, доцент кафедри міжнародної економіки зазначила, що участь у конференціях, симпозіумах, конгресах дозволить молодим науковцям не тільки надрукувати тези і отримати сертифікат учасника, але й здобути практичні навички представлення наукових досліджень.

Навіщо потрібен сертифікат учасника? Сертифікат є необхідною складовою пакету документів програми «Еразмус+», конкурсу «Завтра UA», грантових проектів та інших багатьох проектів.

Тому перший вебінар Ради молодих вчених був присвячений оформленню публікації на міжнародний науковий Конгрес.

На вебінарі «Наукові дослідження: оформлення публікації на науковий Конгрес» були розглянуті наступні актуальні питання:

1)  умови та форми участі у IV міжнародному науковому Конгресі «SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021» (студентська секція);

2)   оформлення матеріалів у MS Word  для участі у міжнародному науковому Конгресі (студентська секція);

3) подача публікації та представлення результатів досліджень студентів на міжнародному науковому Конгресі.

Онлайн зустріч дозволила більш ніж тридцяти юним науковцям дізнатися про такі неймовірні і водночас важливі можливості для вчених, які надає Державний університет економіки і технологій.

Приєднуйтесь до наукової спільноти і беріть участь у IV міжнародному науковому Конгресі «SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021».

Всю необхідну інформацію Ви знайдете на сайті Конгресу (https://www.isc-sai.org/).

Рада молодих вчених ДУЕТ

10.02.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©