ДУЕТ на Хакатоні з реформування вищої юридичної освіти

ДУЕТ на Хакатоні з реформування вищої юридичної освіти

Ви вже чули про реформу юридичної освіти? Впевнені, що так, а найголовніше в ній те, що вона сприятиме підвищенню ефективності навчання і надасть упевненості випускникам-юристам на ринку праці. Ми вже писали про можливість участі активного студентства у Хакатоні з реформування вищої юридичної освіти

Сьогодні розпочалася робота команд, які не байдужі до стану вищої юридичної освіти. На Хакатоні представлено: 32 заклади вищої освіти; 8 юридичних компаній. Робота команд триватиме до 19. грудня, де у фіналі зустрінуться найкреативніші команди.

Державний університет економіки і технологій представить команда «ДУЕТ», об’єднавши  у своєму складі дует спеціальності права та програмної інженерії. Команда працюватиме у такому складі: провідного фахівця Юридичної клініки Євгена Стеця, студента спеціальності «Право» Ілії Гіоргадзе  та 3-х студентів спеціальності «Програмна інженерія» Григорія Каданера, Анастасії Католиченко, Владислава Лисенка.

І це ще не всі представники ДУЕТ на Хакатоні. Як членкиня правління Асоціації юридичних клінік України команду від АЮКУ очолила Катерина Дацко, яка працюватиме у команді «Реформаторки від АЮКУ». У складі команди: студентка 3-го курсу спеціальності «Право» Анна Неоднича Державного університету економіки і технологій, а також студентки Національного університету «Острозька академія», Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

 

23.11.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©