Професія бухгалтера в епоху діджиталізації

Професія бухгалтера в епоху діджиталізації

Кафедра обліку і оподаткування 10 листопада провела вебінар, присвячений
Міжнародному дню бухгалтера

Тема онлайн-зустрічі – «Професія бухгалтера в епоху діджиталізації». Спікер – Тетяна Дорошенко, сертифікований аудитор, аудиторська компанія «Ефективні рішення», м. Київ.

З вітальним словом до учасників звернулися в.о. проректора ДУЕТ професор Гушко С.В. та в.о. директора економічного інституту Дутчак Р.Р.

Тетяна Дорошенко привітала всіх із Міжнародним днем бухгалтера; зупинилась на питанні актуальності професії бухгалтера для бізнесу і знань бухгалтерського обліку для вищого керівництва; розповіла про діджиталізацію обліку в бізнесі: виклики і перспективи; про набір компетентностей майбутнього фахівця з обліку в умовах діджиталізації; а також відповіла на питання студентів. Звичайно ж, ствердною була її відповідь на питання «Чи залишиться професія бухгалтера актуальною у  майбутньому?»

Студенти активно брали участь у роботі вебінару, звернулися до спікера з питаннями про актуальність вивчення іноземної мови для фахівців з обліку, попит на професії облікового напряму на сучасному ринку праці та ін. Студенти 2-4 курсів привітали всіх зі святом веселими відеокліпами про сучасне життя бухгалтера.

З вітаннями до учасників звернулася в.о. завідувача кафедри обліку і оподаткування О.В. Руденко, яка додала до попередніх виступів побажання процвітання і міцного здоров’я.

Кафедра обліку і оподаткування.

10.11.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©