Вітаємо з Днем юриста!

Вітаємо з Днем юриста!

Вітаємо юристів України з професійним святом!

Юриспруденція вже котрий рік знаходиться у топі найпопулярніших спеціальностей серед абітурієнтів. Майбутніх юристів приваблює престижність професії, але мало хто замислюється над величезною відповідальністю, що йде з нею в парі. Відповідальність за людські долі, за розвиток суспільства й порядок і справедливість як його маркери, за те, якою буде наша держава і як її сприйматимуть на світовій арені.

Шановні юристи, теоретики і практики, професіонали і ті, хто тільки починає свій шлях в професію, прийміть найщиріші  вітання із вашим професійним святом! Ви взяли на себе складну місію утверджувати справедливість і законність, тримати на своїх плечах, у своїх конспектах і блокнотах гарантії наших прав і свобод, суспільні інтереси і ледь не всю державу!

Чистих помислів, відданості високим ідеалам та своїй професії, поваги та високої оцінки ваших досягнень на шляху утвердження верховенства права.

Ми безмежно пишаємося тим, що в нашому Університеті є юридичний факультет, - серйозний, ґрунтовний, розсудливий, і в той же час творчий, сміливий, інноваційний. Тут не тільки шліфуються витончені грані професії, а й вибудовуються системи координат моральних засад і цінностей, які визначають те, наскільки успішними будуть наші студенти у професії й у житті.

08.10.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©