Навчання для викладачів: ДУЕТ заохочує до самовдосконалення

Навчання для викладачів: ДУЕТ заохочує до самовдосконалення

«Щоразу, коли людина чи підприємство вирішують, що досягли успіху, прогрес припиняється»

Для ДУЕТ це кредо, яке ми щодня втілюємо в життя. Кожен із нас працює над собою, а щоб ефективно організувати цю роботу, в університеті діє потужний Інститут інноваційної освіти та розвитку.

 Важливим напрямом діяльності інституту є проведення навчання і тренінгів для викладачів. Першими серед запланованих заходів стала серія занять із використання інформаційних технологій в організації навчального процесу.

Протягом кількох днів викладачі Технологічного інституту проходили навчання з використання можливостей Освітнього порталу «MOODLE», яке було проведене згідно «Дорожньої карти заходів Центру експертизи у гірничо-металургійній галузі» на поточний навчальний рік. Розібратися в усіх хитрощах наповнення навчальним контентом освітнього середовища та особливостях управління ним допомагали керівник Центру експертизи професор Ірина Васильчук і провідний фахівець відділу інформаційних та інноваційних навчальних технологій Наталія Леонченко.

 Для викладачів, які вже працюють із MOODLE, проведено майстер-клас по роботі з системою Zoom у навчальному середовищі. Здобуті навички полегшать взаємодію зі студентами та допоможуть інтегрувати різні платформи для навчання.

Ініціатором і головним натхненником процесу самовдосконалення став Інститут інноваційної освіти та розвитку ДУЕТ.

 

12.09.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©