Навчаємось за скороченним терміном

Навчаємось за скороченним терміном

Підготовка бакалаврів на базі молодших спеціалістів зі скороченням навчання на два та три роки дозволяє забезпечити доступність та неперервність освіти і ранню професійну орієнтацію молоді.

Вступ до вишу на базі «молодшого спеціаліста» робить можливим скоротити терміни підготовки спеціалістів внаслідок уникнення дублювання матеріалу, що викладається в коледжах, технікумах і відібрати найбільш обдаровану молодь на завершальний ступінь навчання, підвищити ефективність навчального процесу за рахунок використання навчально-матеріальної та науково - технічної бази.

Вищий навчальний заклад вдосконалює професійні та соціально-орієнтовані якості, передбачає інтегрування навчання з наукою, допомагає впевненому входженню в самостійну професійну діяльність молодого фахівця. Формує та розвиває у здобувача вищої освіти прагнення до самовдосконалення та самореалізації, а також стимулює студентів з високою якістю знань до впровадження нових ідей, розв'язання комплексних проблем у галузі професійної та інноваційної діяльності, а також проведення власного наукового дослідження.

Волошанюк Наталя, заступник відповідального секретаря
приймальної комісії з питань оформлення документів абітурієнтів,
які вступають на освітній ступінь «бакалавр»
на базі диплома «молодший спеціаліст»

18.08.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©