Студенти нашого університету за кордоном

Студенти нашого університету за кордоном

Розпочинаємо нову (цікаву і корисну) рубрику «Студенти нашого університету
за кордоном»

Студенти Державного університету економіки і технологій (у минулому – «нархозу») продовжують знайомитися з американською культурою і вдосконалювати англійську мову, подорожуючи й працюючи в Америці за програмою Work and Travel. Це неймовірно цікавий і необхідний досвід, який допоможе студентам зорієнтуватися у своєму житті і визначитися з подальшою своєю долею.

Ділиться своїми враженнями від поїздки до Америки Анастасія Бескровна:

- Ця програма відкриває багато можливостей. Подорожі, нові знайомства, неймовірні емоції і  найкраще літо в моєму житті. Я працювала в Ocean City. Моя перша робота була в Dunkin Donuts. Незабаром я знайшла іншу роботу в ресторані Bayside Skillet, де працювала офіціанткою. Найскладніше  було вивчити меню та подолати страх перед клієнтами щодо мови. Але так як я добре вивчала англійську мову в нашому університеті, через пару днів комунікація стала легкою, простою і зрозумілою.

Олена Громова розповідає свою історію, пов’язану з Америкою:

- Сказати, що мені сподобалося – не сказати нічого. Це унікальна можливість побачити інший світ власними очима, відчути себе незалежною від батьків, набути досвіду за кордоном, розпоряджатися своїми фінансами самостійно, попрактикувати англійську мову, яку я вивчала чотири роки в університеті, і найголовніше – відкрити для себе Америку! Я жила і працювала рятувальником у басейні, недалеко від Вашингтона, в Арлінгтоні. Спілкування з великою кількістю людей із різних країн додало упевненості в собі, у своїх можливостях. Робота і самостійне проживання допомогли відкрити нові грані мого характеру. Тепер я маю багато друзів у різних куточках світу, а найголовніше – я подолала мовний бар’єр і відчуваю себе впевнено, спілкуючись англійською!

Студентка Дерій каже, що Work and Travel – найкращий досвід у житті. Це відмінний шанс побачити щось нове, розкрити нові кордони для своєї особистості та впоратися з усіма проблемами самостійно. Для мене найкориснішим було спілкування англійською мовою, яку на високому рівні викладає кафедра іноземних мов нашого університеті. До речі, у нас діє дивовижний американо-український проєкт з навчання англійської мови.

 

27.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©