Надзвичайні студенти ДУЕТу: Дар’я Дзюба

Надзвичайні студенти ДУЕТу: Дар’я Дзюба

Мене звати Дар'я  Дзюба. Мені 19 років і я студентка вже 4 курсу ДУЕТ одразу за двома спеціальностями "Право" (на денній формі навчання) та "Міжнародні економічні відносини"
(на заочній формі навчанн
я)

Можливість отримати одночасно дві вищі освіти стала реальною завдяки програмі паралельного навчання студентів. Не скажу, що це просто, але я встигаю.

За першої нагоди я вступила до ради студентського самоврядування і стала активною учасницею усіх заходів університету.

Моя активна позиція почалася ще зі школи. Я була президентом школи і старостою класу. Займаюсь спортом, закінчила спортивну школу й маю розряд. Разом з тим, захоплююся грою на музичних інструментах і закінчила музичну школу по класу «гітара» і «фортепіано». Коли я вступила до КЕІ (нині ДУЕТ), то відразу зрозуміла, що це той університет, що мені потрібен, адже з першого курсу почала брати участь у більшості заходів, а саме: у спортивних змаганнях, творчих вечорах, конференціях і ще багато інших цікавих івентів.

Цікавим навчання на юридичному факультеті робить і те, що у нас є юридична клініка, в якій студенти мають нагоду з 2-го курсу проводити правопросвітню роботу, надавати юридичні консультації людям, які потребують правової допомоги. А для нас – це, насамперед, професійний досвід і цікаві проєкти.

Отже, ДУЕТ – це можливість реалізувати себе і свої здібності, знайти багато друзів
й отримати освіту на вищому рівні.

 

 

23.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©