Дипломи бакалавра і магістра отримали правники

Дипломи бакалавра і магістра отримали правники

і магістра 9 липня отримали дипломи бакалаврів наші правники. І хоч як вже не раз ми зазначали, незважаючи на карантин, ця подія для кожного була хвилюючою і урочистою

Напутні слова промовила декан юридичного факультету доцент Катерина Дацко. Привітали своїх випукників і викладачі кафедри. А щоб зберегти цю мить назавжди, фотографувались біля стендів уже нового Державного університету економіки і технологій (колишнього Криворізького економічного інституту) з отриманими дипломами по-одному, гуртом і всі разом.

Говорить Катерина Дацко, декан юридичного факультету:

- Отримання диплому про вищу освіту – це не просто завершення навчання, це початок нових планів, амбітних цілей і цікавого шляху їх досягнення. Я завжди бажаю випускникам права бути доброчесними у прийнятті своїх професійних рішень, адже правник – це дуже відповідально. Бакалаври права вже склали єдине фахове вступне випробування, тому бажаю відмінних результатів і запрошую до магістратури права на юридичному факультеті Державного університету економіки і технологій. А на найближчі літні дні усім випускникам – бакалаврам і магістрам права, бажаю добре відпочити, для того щоб визначити свої цілі на майбутнє та впевнено розпочати свій шлях побудови успішної кар'єри правника. 

Свої думки і почуття висловила випускниця Ольга Кирнос:

- Коли я прийшла на перший курс, мені цей день – отримання диплома – здавався таким далеким і стільки часу треба було пройти, щоб він настав.  І ось отримала диплом бакалавра і я щаслива. Було у моєму студентському житті всього: багато різних і цікавих подій. Важко мені передати свої відчуття: трішки сумно і трішки радісно. Цей шлях уже пройдено та попереду знову навчання. Я хочу ще навчатися на магістра і, якщо поталанить, то вступатиму в аспірантуру. Плани мої втілюються у життя, я маю власну справу – відкрила нотаріальну контору, про це я мріяла ще з першого курсу. Мені подобається моя спеціальність, і з часом я в цьому ще більше упевнилась. Це моє!

Більше фото за посиланням

10.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©