Мами дякують педколективу КЕІ

Мами дякують педколективу КЕІ

7 липня отримали диплом бакалавра випускники спеціальностей ЕК, ПТБД, МАР, ПУА. Ця хвилююча мить цього року відбувалася не так, як у минулі роки. В зв’язку з епідемією, отримували дипломи в різний час, щоб не збирати скупчення людей. Та все ж ця мить прекрасна!

Багато щирих і теплих слів сказав випускникам та їхнім батькам директор економічного інституту, кандидат наук з державного управління, доцент Валентин Валентинович Орлов. Він висловив надію, що восени багато хто з нинішніх випускників продовжить своє навчання на магістратурі у нашому новому університеті – ДУЕТі.

Зі словом подяки звернулися мами наших випускників

Інеса В’ячеславівна Лозівець, мама Каті Лозівець, директор Криворізької спеціалізованої школи № 9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов:

- Незважаючи на підступність 2020 року і незважаючи на те, що не справдились наші очікування щодо святкування такої визначної події в нашій родині, як отримання диплома бакалаврату нашої доньки  Катерини Лозівець, у нас настрій урочистий і дуже гарний. Донька отримала два дипломи, один з них – диплом з відзнакою. І це дуже приємно нам. Я знаю, скільки сил вкладала моя донька в те, щоб отримати ці дипломи, скільки було безсонних ночей, скільки було нервових зривів, але незважаючи на все це, та підтримка, яку надавав педагогічний колектив інституту, давали змогу бути впевненими, що вона отримає освіту гідну, освіту, з якою вона зможе вийти на ринок праці і бути конкурентоспроможною. Я дуже вдячна всім педагогам, ректорату, особисто Валентину Валентиновичу Орлову за все те, що отримала наша донька в стінах цього навчального закладу. Тож бажаю процвітання ДУЕТу, гарних студентів, наснаги всім працівникам і всього найкращого!

- Сьогодні у нас дуже урочиста подія – отримують наші дорогі діти дипломи про вищу освіту. Ми, батьки, весь час їх підтримували. Ми горді за своїх дітей, тому що вони переходять в інший етап свого вже дорослого життя. Позаду – екзамени, хвилювання батьківські, було всього: і сльози, і переживання. Та все ж ми горді за своїх дітей! Час пролетів швидко. Ми хочемо, щоб їх життєва дорога склалась найкращим чином у майбутньому, - говорить мама Владислава Куртекова, Людмила Анатоліївна Куртекова, регіональний представник «Все про бухгалтерський облік» у місті Кривому Розі.  

08.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©