Життя надзвичайних студентів ДУЕТу

Життя надзвичайних студентів ДУЕТу

Ми продовжуємо рубрику  "Життя надзвичайних студентів ДУЕТу". Знайомтесь із нашою наступною героїнею  - Ганною  Демченко!

Всім привіт! Я Демченко Ганна, студентка 3-го курсу юридичного факультету ДУЕТ, голова ради студентського самоврядування юридичного факультету

Зараз юриспруденція для мене це все! Те, від чого відчуваєш ейфорію і наснагу.  Бути юристкою нелегко, але воно того варте! А мій шлях у юриспруденцію розпочався ще в далекому 2017-му, коли я обрала юридичний факультет Криворізького економічного інституту, який відкрив для мене безліч можливостей!

Беручи участь у багатьох міжнародних, всеукраїнських і регіональних наукових конференціях та конкурсах, проводячи дослідження, розумієш, як необхідна підтримка, особливо, коли ти на самому старті. І саме на рідному факультеті я знайшла необхідну підтримку від викладачів. Вони дали хороший старт і стали чудовими наставниками. Я дуже вдячна їм за це!

Я з гордістю говорю, що я студентка-юристка ДУЕТ, голова ради студентського самоврядування юридичного факультету, регіональна координаторка Асоціації жінок-юристок України ЮрФем! Але не відомо, як би склався мій шлях, якщо б не моя Альма матер і рідний факультет, які дали мені потужний старт і закохали у юриспруденцію!

06.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©