Захистились! Повернемось у вересні знову!

Захистились! Повернемось у вересні знову!

18-19 червня – день, що ввійде в особисту історію кожного студента-міжнародника
випуску 2020 року!

Сьогодні подія, до якої кафедра міжнародної економіки стимулювала нас всі чотири роки навчання в інституті, - захист дипломних бакалаврських робіт. Викладачами кафедри була здійснена якісна підготовка до захисту, ними була проведена чітка та зрозуміла консультація напередодні, тож у сам «день Х» хвилювань майже не було, адже ми знали, що по той бік екрану нас підтримує ціла команда викладачів.

Захист проходив дистанційно з використанням платформи ZOOM, членами комісії були викладачі кафедри міжнародної економіки та декан факультету економіки та управління Руслан Дутчак.

На захисті дипломних бакалаврських робіт ми з одногрупниками на гідному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено відстояли свою думку на кожне поставлене комісією питання. Дуже добре, що 4 роки тому ми не прогадали й обрали різнопланову спеціальність, що зараз подарувала нам можливість вибору найбільш різних предметів дослідження. Ми мали два дуже продуктивні дні та дізнались із доповідей один одного багато нової та цікавої інформації. Якщо ви хотіли б більше дізнатись про креативну економіку, стратегічний аналіз діяльності Facebook, розвиток Індустрії 4.0, міжнародну конкурентоспроможність провідних підприємств країни, або як впливає диджиталізація на світові фінансові ринки та Україну, Вам необхідно було завітати до нас на захист!

Від своїх одногрупників і від себе особисто хочу подякувати найріднішій кафедрі міжнародної економіки! Дякуємо нашим викладачам за підтримку, натхнення та найбільше – за надані знання і навички, які ми отримували всі чотири роки! Сподіваємось що студенти-міжнародники будуть приємно вражати наших викладачів і надалі, ощасливлювати їх, а кафедра наша – процвітати! А за нами не сумуйте, вже у вересні ми повернемось до лав студентів, але вже як студенти магістерських програм!

Аня Велика,
випускниця 4-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (група МЕВ-16-1).

 

19.06.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©