Захист був справді яскравим

Захист був справді яскравим

18 червня на кафедрі обліку і оподаткування відбувся захист магістрів-«перехресників»
і бакалаврів

Захист був справді яскравим. Адже захищалися ті студенти, які мають уже практичний досвід. Їхні доповіді відрізнялися змістовністю і були достатньо обгрунтовані, тому що вони наводили приклади з тих підприємств, на яких працюють.

До комісії входили: голова – Анатолій Супрун, заступник голови – Наталя Волошанюк, члени комісії – завідувач кафедри Олена Руденко та доцент кафедри Ольга Кондратюк.

«Перехресників»-магістрів було 8 студентів-випускників і 21 студент-бакалавр (5-ть – із денного відділення і 16-ть – заочників).

Як зазначила завідувач кафедри Олена Руденко, всі студенти гарно захистились, але найкращий захист відбувся у студентки Олени Гоги. Вона має серйозний практичний досвід роботи, тож ми плануємо запросити її провести заняття у наших студентів, щоб вона поділилася своїми навичками і розповіла про свою роботу. Вона люб’язно на це погодилась.

Говорить голова комісії Анатолій Супрун:

- Захист проходив у дружній теплій обстановці, доповіді студентів були змістовними, відповіді – коректними, у більшості випадків абсолютно правильними. Комісія залишилася дуже задоволеною: ми побачили справжніх фахівців бухгалтерського обліку і оподаткування. Чекаємо на зустріч із тими, хто буде вступати на магістратуру!

 

19.06.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©