Професійний майстер-клас від Державної податкової служби України

Професійний майстер-клас від Державної податкової служби України

Кафедра фінансів і бухгалтерського обліку постійно організовує активні заходи з підтримки працевлаштування студентів та побудови індивідуальної моделі кар'єри кожного випускника. 

Одним із таких заходів стало відвідування здобувачами рівня «молодший бакалавр», «бакалавр» та «магістр», які навчаються на освітньо-професійних програмах «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування», Криворізької південної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області. 

Під час візиту, який розпочався у найбільшому в Україні центрі Дія.Бізнес Кривий Ріг, відбулася зустріч з керівництвом ДПС у Дніпропетровській області та Криворізької південної державної податкової інспекції.

Акцентували увагу на філософії роботи ДПС України, а саме підтримці, консультуванні, наданні послуг підприємствам, підприємцям та фізичним особам в сфері оподаткування, турботі про колектив, благодійність та допомогу Збройним Силам України.

Безпосередньо у стінах Криворізької південної державної податкової інспекції відбувся професійний майстер-клас з оформлення податкової знижки, показано можливості структурного підрозділу в опрацюванні запитів на її одержання. Також студентам продемонстрували функціональність відділів по роботі з платниками податків. 

Такі заходи допомагають студентам зануритися у професійне життя, поспілкуватися з практиками та визначитися під час навчання в університеті з траєкторією майбутнього працевлаштування.

23.10.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

About the site Confidentiality Accessibility Cookies
Copyright 2024 ©