Ефективний Time-менеджмент для студентів економічних спеціальностей

Ефективний Time-менеджмент для студентів економічних спеціальностей

У сучасному світі ефективне управління часом стає ключовою навичкою для досягнення успіху, особливо для майбутніх менеджерів, маркетологів, підприємців і фінансистів. 

Саме з цією метою на практичних заняттях з дисципліни «Менеджмент» викладачка Тетяна Петрішина провела тренінг з Time-менеджменту для студентів спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг», «Економіка», «Підприємництво і торгівля», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Облік і оподаткування».

Разом розбирали, як грамотно організовувати свій день, визначали найпоширеніші «хронофаги» — ті самі «пожирачі» часу, з якими стикається кожен з нас. Студенти також дізналися, як видатні особистості керують своїм часом, і на основі цих прикладів створювали власний ідеальний тижневий план.

Тепер студенти мають інструменти для того, щоб підвищити свою продуктивність і збалансувати навчання з особистим життям!

Це був цікавий, насичений і корисний досвід, який точно допоможе студентам бути більш ефективними на шляху до своїх професійних цілей.

18.10.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

About the site Confidentiality Accessibility Cookies
Copyright 2024 ©