«Ігри патріотів»: перезавантаження в КФК ДУЕТ

«Ігри патріотів»: перезавантаження в КФК ДУЕТ

01.10.2024р. до Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва у коледжі вже втретє відбулися «Ігри патріотів» - захід, що став для нашого закладу традиційним та улюбленим.

Метою започаткування цього заходу було виховання у студентів належного вшанування бойового подвигу та самовідданості громадян України, які присвятили своє життя служінню українському народу, збереження та розвиток національних військових традицій.

У спортивній залі коледжу зібралися студенти І-ІІ курсу. Захід розпочався з вшанування пам’яті Героїв, які віддали життя за нашу рідну землю. Після спільного виконання Державного Гімну України відбулися змагання, які оцінювала команда суддів.

Три збірні команди змагалися у естафетах, демонструючи витривалість, силу, швидкість, кмітливість та гуртову роботу. Завдання були непрості та різноманітні: «Стрілок», «Медична допомога», «Сильна рука», «Секретний конверт», «Козацька кмітливість», «Увага! Гази!», перетягування каната.

Шалена підтримка вболівальників та жага до перемоги зробили свою справу і команди-учасниці посіли свої призові місця, отримали грамоти та солодкі призи.

Гарний настрій, позитивні емоції та командний дух довели, що козацькому роду-нема переводу!


Криворізький фаховий коледж

 

15.10.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©