Проєкт ДУЕТ «LID HUB» представлено на European Design Upgrade 3.0

Проєкт ДУЕТ «LID HUB» представлено на European Design Upgrade 3.0

Цими днями в м. Талін відбувалася фінальна конференція «European Design Upgrade 3.0». Мета форуму – створити діалог будівельних компаній Європи, які розвивають інноваційні способи будівництва. ДУЕТ вирішив взяти участь у форумі не в форматі Zoom, щоб особисто подякувати Організаторам форуму за підтримку України. Друг пізнається в біді... Ця істина справедлива і для державних, і для особистих відносин. 

Ігор Скрипніченко, викладач кафедри публічного управління та адміністрування, амбосадор ДУЕТ представив будівництво «LID HUB» Держаного Університету Економіки і Технологій м. Кривий Ріг. 

«Для мене будівництво – не тільки робота інженерів, архітекторів, дизайнерів і будівельників, – зазначає Ігор Скрипніченко. – Архітектори створюють приміщення, мислителі творять сенси будівлі, прописуючи її призначення». 

Під час панельної дискусії, утворився конструктивний діалог між будівельниками і мислителями, де ми зʼєднували високі цілі, глибокі сенси і прагматичні рішення.

«Для нас університет – це не стіни, а місце виховання лідерів думок, інновацій і управління, – наголошує Ігор Скрипніченко. – У презентації я зазначив, що Кривий Ріг є освітніми брамами Європи. Місцем, де зустрічається варварська цивілізація росіян і починається нова цивілізація європейців, які хочуть будувати, а не руйнувати. Наша місія виховувати лідерів, які будуть творцями майбутнього, а не користувачами благ, які створюють інші, чи взагалі варварами, які все знищують.

Ми вдячні нашій університетській спільноті за розуміння важливості теологічної, релігійної складової розвитку суспільних і державних лідерів.

Державні лідери Дніпропетровщини, розуміють важливість освітнього процесу, який не тільки передає знання, а виховує лідерів. Вдячні за підтримку голові Обласної Ради Миколі Лукашуку та депутатам Анатолію Коломойцю і Тетяні Чабановій.

Особлива подяка Анні Черняк за попередні обговорені презентації і переклад. Моїй дружині за підтримку і доставку з Полтави до Таліну, поки я вирішив походити на милицях, – з вдячністю говорить Ігор Скрипніченко. – А в усьому Слава Богові, який береже Україну і весь вільний світ».

Відеозапис конференції можна переглянути за покликанням (виступ починається з 20 хвилини).

27.09.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©