Програма Подвійних Дипломів з Університетом Вітовта Великого (Vytautas Magnus University)

Програма Подвійних Дипломів з Університетом Вітовта Великого (Vytautas Magnus University)

Державний університет економіки і технологій (ДУЕТ) з гордістю оголошує про старт програми подвійних дипломів з Університетом Вітовта Великого (Vytautas Magnus University) в Каунасі, Литва. Ця унікальна можливість відкривається для студентів і студенток спеціальності 073 «Менеджмент».

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ:

НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ. Вивчай англійську мову з першого курсу у литовському університеті з носіями мови. Всі дисципліни в Університеті Вітовта Великого викладаються англійською мовою.

ГНУЧКА ПРОГРАМА НАВЧАННЯ. Перші чотири семестри студенти і студентки навчаються в ДУЕТ, а 5-7 семестри проводять у Литві, проходячи очне навчання. Деякі дисципліни з литовського університету студенти вивчатимуть онлайн з першого курсу.

ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В МОВНЕ СЕРЕДОВИЩЕ. Навчання повністю англійською мовою забезпечує постійний розвиток мовних навичок.

ПОДВІЙНИЙ ДИПЛОМ. Після завершення навчання студенти і студентки отримують два дипломи – український диплом за спеціальністю «Менеджмент» і литовський диплом за спеціальністю «Business Management».

ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВОЛОДІННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ. Програма забезпечує високий рівень володіння англійською мовою з акцентом на бізнес англійську (рівень B2-C1).

УНІКАЛЬНИЙ ДОСВІД І КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ НА РИНКУ ПРАЦІ. Студенти і студентки матимуть можливість проходити виробничу практику на європейських підприємствах у Литві, що значно підвищить їхні професійні навички та перспективи працевлаштування.

Ця програма є чудовою можливістю для студентів і студенток розширити свої знання, отримати міжнародний досвід та здобути навички, необхідні для успішної кар'єри у сфері менеджменту.

Для отримання детальної інформації звертайся до Центру міжнародної академічної мобільності ДУЕТ:

  • E-mail: ciam@duet.edu.ua
  • Телефон: +38 096 044 39 23

Скористайся шансом стати частиною цієї виняткової програми!

29.07.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©