«Публічне управління та адміністрування» у ДУЕТ

«Публічне управління та адміністрування» у ДУЕТ

Обирай «Публічне управління та адміністрування» у Державному університеті економіки і технологій!

Хочеш змінити наше життя в Україні на краще? Ми віримо, що саме тобі під силу це зробити!

Якщо ти молодий та амбітний, виявляєш громадську активність, маєш високу мету стати майбутнім державним діячем, тоді, ми запрошуємо саме тебе на спеціальність «Публічне управління та адміністрування» до Державного університету економіки і технологій!

Публічне управління та адміністрування – унікальна можливість уже зараз доєднатися до когорти державних службовців та мати свій голос у прийнятті важливих рішень у твоєму місті, в твоєму регіоні та в нашій державі.

Війна актуалізувала попит на молодих у владі. Є потреба у публічних службовцях нової генерації. Робота в органах влади – це можливості кар'єрного зростання, висока відповідальність та гідна оплата праці.

Якщо ти готовий стати лідером, будувати цифрову державу, покращувати державну службу, розвиватися у сфері публічного управління – приєднуйся вже зараз до когорти публічних службовців.

Спеціальність «Публічне управління та адміністрування» – для активних, драйвових та креативних амбасадорів змін у  державному управлінні, для тих, хто вірить в Україну та прагне зробити її кращою. Це наша країна і це твій вибір!

З Україною в серці! Разом до Перемоги!


Приймальна комісія ДУЕТ
пл. Визволення 2, м. Кривий Ріг, Україна 
vstup.duet@gmail.com

+380982073648
+380679399556

 

23.07.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©