ДУЕТ і ПУМБ підписали Меморандум про співпрацю

ДУЕТ і ПУМБ підписали Меморандум про співпрацю

Державний університет економіки і технологій та Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підписали Меморандум про співпрацю. 

ДУЕТ і ПУМБ вже давно співпрацюють у межах Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0. Тож підписання Меморандуму зафіксувало на папері надійні партнерські відносини. 

Державний університет економіки і технологій представляли: проректор з наукової роботи та міжнародних звʼязків Сергій Гушко, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Валентин Орлов, директор Інституту економіки та бізнес-освіти Олег Подкопаєв, завідувачка кафедри фінансів та бухгалтерського обліку Олена Неізвєстна. 

Від Першого Українського Міжнародного Банку участь у зустрічі, присвяченій підписанню Меморандуму, взяли: начальник управління продажу та розвитку роздрібного бізнесу ПУМБ Олександр Козленко, менеджер зарплатно-карткових проєктів нашого регіону Артур Бабаченко, заступник керуючого регіонального центру «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» Надія Котова, керуюча відділенням №6 ПУМБ м. Кривий Ріг Світлана Толмач.

Проректор Сергій Гушко презентував партнерам філософію розвитку ДУЕТ. В результаті обговорення визначили такі напрямки співпраці: 

  • синергія проєкту «Фінансова грамотність» з освітньо-професійними програмами ДУЕТ;
  • інтеграція досвіду ПУМБ у формальні та неформальні освітні компоненти університету (наприклад «Цифровий банкінг»);
  • реалізація концепції «Людина – Освіта – Професія» на платформі Освіта 4.0 HUB;
  • розгляд можливості створення окремих інструментів кредитування освітніх послуг; 
  • експертна оцінка освітніх програм університету.

Співпраця ДУЕТ і ПУМБ обіцяє чимало важливих спільних проєктів, які сприятимуть розвитку фінансової грамотності студентів і студенток, отриманню ґрунтовних профільних знань та вивченню реальних робочих ситуацій.

29.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©