Плекаємо фінансово грамотну молодь України

Плекаємо фінансово грамотну молодь України

Для Державного університету економіки і технологій питання фінансової грамотності молоді – одне з пріоритетних завдань. Тож ще у 2021 році у виші організували «Клуб фінансової грамотності ДУЕТ». Днями в укритті Криворізької гімназії №122 відбулася підсумкова конференція «Плекаємо фінансово грамотну молодь України».

Під час конференції аналізували результати реалізації Пілотного проєкту щодо створення клубів фінансової грамотності (КФГ) в Кривому Розі в межах Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0 та обговорювали перспективи його масштабування.

Конференцію проводила директор департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Кріпак. З вітальним словом до учасників та учасниць конференції звернувся президент ГО «ДК «Партнер», організатор Національного проєкту з Фінансової грамотності 2.0 Сергій Івагло. 

Серед спікерів – тренерка з фінансової грамотності та викладачка ДУЕТ, амбасадорка з фінансової грамотності від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ольга Кондратюк. 

Під час конференції обговорювали, чи корисно мати в ліцеї КФГ, яка роль освітніх управлінців в успішній роботі КФГ, чи сприяє робота КФГ підвищенню іміджу закладу освіту, чи буде масштабування Проєкту у ліцеях Кривого Рогу.

Наприкінці конференції відбулося нагородження. Педагоги-тренери отримали сертифікати, учні та учениці – свідоцтва, амбасадори, директори, організатори, партнери – подяки.

Усі учасники та учасниці конференції були згодні з тим, що КФГ формують розуміння, як правильно керувати власними коштами, планувати витрати, як набути корисні фінансові звички, як стати фінансово незалежним та досягти фінансової свободи.

 

26.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©