Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт – «Менеджмент» і «Маркетинг»

Захист кваліфікаційних бакалаврських робіт – «Менеджмент» і «Маркетинг»

17-20 червня 2024 року успішно відбулися засідання Державної екзаменаційної комісії, у складі яких були викладачі кафедри управління бізнесом ІЕБО ДУЕТ, щодо захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання спеціальностей 073 «Менеджмент» і 
075 «Маркетинг».

Попри перебої світла, проблеми з Інтернетом, усім 33-м, тепер вже бакалаврам, з дотриманням графіку захисту та регламенту вдалося успішно захистити свої перші серйозні наукові дослідження.

Тематика робіт була різноманітною – від вивчення особливостей управління персоналом, мотивації праці, якістю продукції, банківською корпоративною культурою до вивчення поведінки споживачів на ринку, конкурентних переваг компанії в умовах зміни логістичних умов і діджиталізаціі. 

Базами для написання робіт були внутрішні документи та публічна фінансова звітність як великих промислових підприємств (зокрема ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», «ЦГЗК» тощо), так і приватних виробничих та невиробничих компаній (зокрема «Нова пошта», «АТБ», ювелірний салон «SOVA» тощо).

Студенти вражали членів ДЕК своїми змістовними доповідями і цікавими презентаціями (у цьому можна впевнитись з фото), а також правильними та логічними відповідями на запитання.

Тож бажаємо нашим бакалаврам із максимальною користю використати свої дипломи, не зупинятися на досягнутому, рухатись вперед, а також, звісно, здобути новий кваліфікаційний рівень магістра у стінах Державного університету економіки і технологій!

24.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©