Більше, ніж просто захист

Більше, ніж просто захист

Червень – гаряча університетська пора, коли складаються останні іспити, дописуються роботи й підбиваються підсумки 4-річного навчання бакалаврів. У міжнародників ці підсумки стали незвичайними! 

18 червня студенти та студентки спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» зробили вирішальний крок до здобуття освітнього ступеня «бакалавр» – захистили свої бакалаврські роботи. 

Права людини та їхнє місце в публічних комунікаціях, діаспорна дипломатія та взаємодія з закордонними українцями, механізми поширення пропаганди та боротьба з нею, тенденції розвитку глобальних комунікацій – лиш деякі теми, над якими працювали міжнародники. Але безумовним чемпіоном стала тема фейків та дезінформації в сучасному інформаційному просторі. 

Захист бакалаврських - нудний? Студентські дослідження нічого не варті? Вчергове міжнародники трощили стереотипи! Дослідження, які провели студенти та студентки групи МВС-20-1, не тільки продемонстрували високий рівень дослідницьких навичок міжнародників ДУЕТ, але й дали чіткий сигнал: наша академічна спільнота готова задавати теми і тон для суспільної дискусії! Ставити складні запитання, відповіді на які суспільство кристалізує у дебатах та обговореннях. Пропонувати сценарії розвитку поточної ситуації – не тільки для України, а й для цілого світу. 

Well done, міжнародники! Сподіваємось, задану вами високу планку досягнуть і піднесуть ще вище наступні курси!

21.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©